Tendinta de modernizare, specifica actualei societati informationale a patruns, în mod firesc si în procesul de educatie si instruire din cadrul celei mai vechi institutii de pregatire economica din România. Astfel, pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc sa se specializeze în acest domeniu, precum si pentru a oferi o alternativa la învatamântul clasic, Academia de Studii Economice - Bucuresti a înfiintat în anul 1998 forma de Învatamânt Economic Deschis la Distanta, în baza tuturor reglementarilor legale în vigoare.
Învatamântul la Distanta (ID) reprezinta o forma flexibila de organizare a activitatii didactice, conceputa pentru nevoile celor care doresc sa învete, fara a-si întrerupe activitatea profesionala. Specificitatea acestei forme de învatamânt se releva prin: conceptie modulara, ritmul si locul de învatare, metodologia învatarii si sistemul de asigurare a calitatii .
Având o traditie importanta în tarile Europei sau Statelor Unite ale Americii, sistemele ID prezinta un real potential, prin faptul ca nu impun constrângeri de timp, spatiu si ritm de învatare.


 
Cibernetica Statistica si Informatica Economica
Contabilitate si Informatica de Gestiune
Finante, Asigurari, Banci si Burse da Valori
Management - Economic
Marketing
Relatii Economice Internationale

Pagina personala a studentului
Procedura completa de activare a contului IDM (pagina personala) pentru studenti
Portal ID
Manualul cursantului pentru utilizarea platformei
Manualul profesorului pentru utilizarea platformei
Ghid pentru elaborarea materialelor de studiu in tehnologie ID

Academia de Studii Economice din Bucuresti. Centrul ID-IFR. All rights reserved
Telefoane: 021.319.19.00; 021.319.19.01; Moxa: 021.311.97.95; 021.311.97.96; Fax: 021.319.18.99
Home www.ase.ro Centrul ID-IFR